Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 24 záznamů.  1 - 10dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Podnikatelský plán pro založení pekárny
Kanderová, Petra ; Kuchárik, Daniel (oponent) ; Hornungová, Jana (vedoucí práce)
Bakalárska práca je zameraná na vypracovanie podnikateľského plánu pre založenie malej pekárne Chlebík v Piešťanoch. Cieľom práce je reálne založenie pekárne v tomto prostredí a preniknutie na trh s kvalitným produktom, ktorý chýba na trhu v danom mieste.
Průmyslová pekárna Herold Brno
Soška, Jakub ; Štikar, Jaroslav (oponent) ; Nový, Alois (vedoucí práce) ; Donaťáková, Dagmar (vedoucí práce)
Cílem této práce je zhotovení projektové dokumentace, která se skládá z dokumentace pro stavební povolení v měřítku 1:100 a dokumentace pro provedení stavby v měřítku 1:50. Práce vychází z architektonické studie zpracované v předmětu AG35. Předmětem bakalářské práce je řešení novostavby průmyslové pekárny Herold v Brně v Horních Heršpicích na ulici K Terminálu. Součástí řešení je jak samotný průmyslový objekt, tak přilehlé okolí. Základní ideou bylo rozčlenění tří základních podélných hmot na menší části. Ty vytvářejí dojem stavby poskládané z jednotlivých bloků. Bloky jsou od sebe odděleny úzkou uličkou, která je v místě střechy zapuštěná do hmoty bloků. Celkový průmyslový vzhled pekárny je podpořen i použitím kazetového fasádního systému na čela bloků.
Analýza a vyhodnocení zlepšujících přípravků pro pečení
Zlatníčková, Michaela ; Vítová, Eva (oponent) ; Šalplachta, Jan (vedoucí práce)
Diplomová práce srovnávající vybrané zlepšujíci přípravky pro pečení metodami chemické a smyslové analýzy.
Rodinný dům s pekařstvím
Žemlová, Eva ; Jarošová, Petra (oponent) ; Utíkalová, Ivana (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem rodinného domu s pekařstvím v Novém Jičíně. Jedná se o dvoupodlažní samostatně stojící objekt ve svažitém terénu. Stavba má členitý půdorys, je nepodsklepená a zastřešená plochou střechou. V prvním nadzemním podlaží se nachází pekařství tvořené prodejnou, pekárnou, zázemím pro zaměstnance (WC, sprcha, denní místnost, šatna), kanceláří, skladem a technickou místností. Vedle pekařství je oddělená garáž. Venkovním schodištěm se dostaneme do druhého nadzemního podlaží, ve kterém se nachází hala, pokoj pro hosty (pracovna), koupelna, samostatné WC, dva dětské pokoje,ložnice s vlastní koupelnou a prostorný obývací pokoj a kuchyní a jídelnou se vstupem na venkovní terasu.
Charakterizace margarínů pro pečení
Štěrbová, Anna ; Hrstka, Miroslav (oponent) ; Šalplachta, Jan (vedoucí práce)
Diplomová práce na téma srovnání vybraných margarínů pro pečení, chemická a senzorická analýza.
Business Plan
Kostková, Mária ; Rompotl, Jaroslav (oponent) ; Bayerová, Vladimíra (vedoucí práce)
The contents of final thesis is to create a business plan small bakery. The work consists of theoretical and practical parts. The practical part deals with the first business environment the country in which the economic unit will operate and followed part of creating a business plan. The objective of final work is on pursuance of analysis and financial plan propose an entrepreneurial plan for establishment of business.
Velký dům pro malé město
Dosedlová, Martina ; Novák,, Petr (oponent) ; Vojtová, Lea (vedoucí práce)
Diplomová práce řeší revitalizaci areálu bývalého učiliště SOŠ a SOU nábytkářské v Rousínově u Vyškova. Areál je umístěn na rovinných pozemcích u ulice Tyršova, v katastrálním území Rousínov u Vyškova nedaleko Sušilova náměstí, centrálního a důležitého prostoru města. V areálu se nachází 6 stávajících budov. Některé budou odstraněné a nahrazené novostavbou, některé přestavěné pro jiný účel. Bude zachována budova základní školy a tělocvičny v nezměněné podobě. Budova bývalého dívčího internátu bude upravena pro potřeby ZŠ. Budova bývalého chlapeckého internátu bude upravena pro potřeby domu s pečovatelskou službou. Budova SOŠ a SOU bude odstraněna a nahrazena novostavbou hotelu, městské knihovny a minipivovaru. Budova jídelny bude odstraněna pouze v nadzemní části. Suterén zůstane zachovám jako skladovací prostory. Nově vzniklý prostor na terénu vytvoří menší náměstí mezi budovou základní školy, budovou volného času a domem s pečovatelskou službou. Budou odstraněny ploty kolem areálu a celý areál tak bude zpřístupněn veřejnosti a nabídne návštěvníkům příjemný prostor k pobytu.
Important Factors Influencing the Perception of Selected Small Business by the International Customers
Lešická, Martina ; Schüller, David (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce)
The diploma thesis is focused on detailed research in which we will find out how international customers perceive a local craft bakery, why they decided to visit this particular business, and which factors influence their behavior the most. The work is divided into five parts. The first and second parts contain a clear determination of the goals and methodology of the work, with which we will be helped by theoretical starting points, definitions, and analyses in the field of marketing, CRM, and gastronomy. In the third part, the selected company is presented, to which the research is applied. In the end, in the fourth and fifth parts, proposals for new marketing activities and their transferability to the real functioning of the company are determined.
Podnikatelský plán pekařství
Jirků, Petr ; Krause, Josef (vedoucí práce) ; Kubíčková, Klára (oponent)
Cílem této bakalářské práce je sestavení konkrétního podnikatelského plánu na pekařství se sortimentem pečiva z celozrnné mouky a zjistit, zda je projekt výhodný k realizaci. První část práce se věnuje teorii. Popisuje základní pojmy podnikání, rozebírá strukturu podnikatelského plánu a objasňuje zásady při jeho vypracování. Vysvětluje také specifické požadavky na podnikání v tomto oboru. Druhá část je orientovaná prakticky a aplikuje teoretické poznatky z první části. Obsahuje sestavený podnikatelský plán včetně účelu dokumentu, popisu podnikatelské příležitosti, cílů firmy, potenciálních trhů, analýzy konkurence, marketingové a obchodní strategie, realizačního projektového plánu a finančního plánu. Práce je přínosná tím, že slouží jako podklad pro rozhodnutí, zda vstoupit na tento trh.
Průmyslová pekárna Herold Brno
Soška, Jakub ; Štikar, Jaroslav (oponent) ; Nový, Alois (vedoucí práce) ; Donaťáková, Dagmar (vedoucí práce)
Cílem této práce je zhotovení projektové dokumentace, která se skládá z dokumentace pro stavební povolení v měřítku 1:100 a dokumentace pro provedení stavby v měřítku 1:50. Práce vychází z architektonické studie zpracované v předmětu AG35. Předmětem bakalářské práce je řešení novostavby průmyslové pekárny Herold v Brně v Horních Heršpicích na ulici K Terminálu. Součástí řešení je jak samotný průmyslový objekt, tak přilehlé okolí. Základní ideou bylo rozčlenění tří základních podélných hmot na menší části. Ty vytvářejí dojem stavby poskládané z jednotlivých bloků. Bloky jsou od sebe odděleny úzkou uličkou, která je v místě střechy zapuštěná do hmoty bloků. Celkový průmyslový vzhled pekárny je podpořen i použitím kazetového fasádního systému na čela bloků.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 24 záznamů.   1 - 10dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.